Service

Wij zijn niet slechts distribiteur - wij zijn uw partner. Wij denken actief met u mee over de verduurzaming van de openbare ruimte. Een schoon milieu is immers bepalend voor de kwaliteit van onze leefomgeving. En daarin kunnen wij samen met u het verschil maken. Dat doen wij vakkennis en decennialange ervaring met het vergroenen van bedrijven, instellingen en organisaties.

Ons serviceteam

De expertise van ons serviceteam gaat verder dan technische kennis. Want écht goede service kun je pas leveren wanneer je affiniteit hebt met de klant. Daarom besteden wij onze services niet uit aan een derde partij, maar beschikken wij over ons eigen serviceteam.

Onze vakmensen kennen uw sector en vertalen uw behoeften moeiteloos naar een duurzaam en milieuvriendelijk reinigingsplan. Omdat wij op werkdagen van 07:00 uur ‘s ochtends tot 21:00 uur ‘s avonds beschikbaar zijn, staan wij altijd voor u klaar. Met advies en antwoorden, maar ook met spoedklussen, reparaties en bestellingen.

Maatwerk

Ons servicepakket wordt altijd samengesteld op basis van uw wensen en benodigdheden. Wilt u uw personeel laten trainen en certificeren? Wij helpen u verder. Wilt u een onderhoudscontract om uw machines in optimale staat te houden? Wij staan voor u klaar. Wilt u uw veegplan vergroenen en verduurzamen? Wij geven advies.

Doe een service-aanvraag

{{ errors.first("field_12") }}
{{ errors.first("field_13") }}
{{ errors.first("field_14") }}
{{ errors.first("field_17") }}
{{ errors.first("privacy") }}