Wat wij doen

Een schoon milieu, dát is onze missie. En die uitdaging gaan we elke dag opnieuw aan. Dat doen we nooit alleen, want we werken nauw samen met de bedrijven, instellingen en organisaties die wij tot onze klantenkring mogen rekenen.

Duurzame machines

Met het leveren van emissievrije reinigingsmachines, spelen wij in op de toenemende behoefte vanuit de overheid en het bedrijfsleven om duurzaam beleid te voeren. Dat begint bij de openbare ruimte, omdat deze de maatstaf vormt voor een schoon milieu.

Wij leveren vier reinigingsmachines die elk hun eigen kwaliteiten en voordelen hebben. Al onze machines zijn duurzaam, waterbesparend en, in het geval van elektrische machines, voorzien van een ongeëvenaarde accucapaciteit. Wij bieden de mogelijkheid tot koop, huurkoop en lease.

Wilt u de machine onder begeleiding testen? Vraag dan een demo aan. Wij reageren altijd binnen 4 uren en zorgen dat u binnen 2 werkdagen de beschikking heeft over onze demo-machine.

Bekijk onze machines >

Kosteloze training

Onze missie houdt niet op na het leveren van exclusieve, emissievrije reinigingsmachines. Duurzaamheid draait immers niet alleen om een schoon milieu, maar ook om efficiëntie, zuinigheid en onderhoud. Daarom bieden wij bij de (huur)koop of lease van onze machines altijd een kosteloze training.

Voor de cursisten is het mogelijk om zich te laten certificeren. Dit certificaat vormt het bewijs dat de cursist over de technische en praktische kennis beschikt om verantwoord met onze machines te werken. Dit verhoogt niet alleen de veiligheid, maar voorkomt ook storingen en verlengt daardoor de levensduur van de machine. Kortom: u verhoogt de duurzaamheid van de machine en bespaart op eventuele reparaties.

Tegen betaling is het mogelijk om bij Green Machines aanvullende trainingen te volgen.

Meedenken en advies

Als expert op het gebied van emissievrije reinigingsmachines helpen wij onze klanten graag met professioneel advies. Wij denken graag met u mee over trainingen, veegplannen en complexe reinigingsmethodes. Ongeacht hoe groot uw klus is; wij hebben de kennis en de capaciteit om u verder te helpen.

Onze helpdesk is elke werkdag van 07:00 tot 21:00 uur beschikbaar, waardoor een oplossing of antwoord nooit ver weg is.

Service en onderhoud

Wij beschikken over een serviceteam van experts die voor u klaarstaan met onderhoudswerkzaamheden, reparaties en overige servicediensten. Onze experts werken voltijds voor ons en hebben diepgaande kennis over onze machines.


Neem contact op